***

Klubtagságért küldjetek e-mailt a bozontosh@freemail.hu-ra.
Hogy miért jó klubtagnak lenni, nem tudom, de majd az első új számból se fog kiderülni.
 

***

Itt a névnapi 34. szám
2020. június 7.

Itt a pandémiás 33. szám
2020. április 25.

Itt a régóta halogatot 32. szám
2018. december 2.

Itt a várva várt 31. szám
2017. szeptember 17.

Itt az pályázatosh 30. szám
2013. szeptember 4.

ROHADT RÉGEN VÁRTUK ÉS MEGÉRKEZETT!!!
Itt a LEGESLEGÚJABB 29. szám
2013. május 31.

Itt az évzáró 28. szám
2012. december 25.

Itt az évfolytató 27. szám
2012. július 30.

Itt az évnyitó 26. szám
2012. március 27.

MA 38 ÉVES TORA TAKAGI

A mai napon ünnepel a korábbi királykategóriás versenyző, a japán Toranosuke Takagi.

2012.02.12
- B -

Itt az évzáró 25. szám
2011. december 31.

Itt a gejzírt generáló 24. szám
2011. augusztus 24.

Itt az évnyitó 23. szám
2011. március 28.

Itt a karácsonyi és egyben évzáró 22. szám
2010. december 26.

Kérdés érkezett szerkesztőségünkhöz az egyik kedves olvasónktól (Péter):
"Csak 1 kérdés: Miért változik állandóan a TRK kiadvány száma (aktuálisan épp 21) mikor mind korszakalkotó, vagyis 1-es szám járna neki????????"

Íme eléjsziáj válasza:
"Értem a kérdést, és nagyon jónak tartom. Méltányosnak. A válasz azonban nagyon egyszerű. Ez a 21. korszakalkotó szám, mert egyszerűbbet az istennek se sikerül összehozni. Szerintem."

2010.09.14
- B -

Itt a nudli szaggató 21. szám
2010. szeptember 12.

Egyik másik kedves olvasónk véleménye világlapunkról:
"A TRK olyan mint 1 fél lityi pálesz: mindig felüdít!"

2010.06.01
- B -

Itt a 20. szám
2010. május 30.

Gyerekek, ez az igazi yeah! Itt a 19. szám
2009. november 25.

Egyik kedves új olvasónk reakciója világlapunkra:
"TEJÓÉG. EMMEG MI?! ÉÉÉDES ISTENEMMMM.... STRAMM FIATALEMBER, ÉS EZ A PASSZIÓJA! k(r)isztihand, és tsókolom a rózsikát..."

2009.09.13
- B -

Igazgatótársam orbitális balesetbe keveredett, az anyagi kár jelentős. Hadd idézzem magát D-t:
"Úgy érzem, ezzel lettem igazán trk tag. Eddig csak néhány rátolatásom volt, egyszer egy villanyoszlopnak, egyszer egy téglafalnak, illetve volt még egy-két apróbb vezetési hiba, de semmi komoly törés, kivéve a villanyoszloposat."

2009.09.08
- B -

Itt a bődületes 18. szám!!!
2009. szeptember 7.

Itt a 17. szám!!!
2009. július 6.

 

Tyúktolvajt láttam a reggel
Én voltam a Schwarzenegger
- B -

Itt az szezonnyitó 16. szám!!!
2009. március 15.

MOST KAPTUK!

Kimi Räikkönen kikkaili kiekkokaukalossa

Kuuden muun maailmanmestarin kanssa Helsingissä höntsäillyt Kimi Räikkönen teki HIFK:n organisaatiosta koottua ryhmää vastaan kovasti töitä niin hyökkäys- kuin puolustuspäässäkin. F1-tähti nautti nuoruuden harrastuksestaan, eikä hymy hyytynyt, vaikka Sakari Lindfors veti rankkareissakin pidemmän korren.

2008.12.05
- B -

Itt az évzáró 15. szám!!!
2008. december 1.

Nakajima, a bevállalós műsorvezető

Kazuki Nakajima a napokban televíziós műsorvezetőként is kipróbálta magát. Egy tévés játékshow hívta meg magához vendégül. A forma-1-es versenyző feladata az volt, hogy egy félkarú rablót működtessen, amely megmutatta azt a három nyerő számot, amivel a sok ajándék közül nyerni lehetett. Végig megdolgoztatta a közönséget, és arra bíztatta őket, hogy csináljanak akkora zajt, amekkorát csak tudnak, valamint egy embert arra buzdított folyamatosan, hogy kiabálja a "Hipp-hipp-hurrát". A japán tévétársaság és a nézők is elégedettek voltak Nakajima teljesítményével.

2008.10.15
- B -

Nakajima "ideges" hazai versenye előtt

A Super Aguri és Takuma Sato kiválásával Kazuki Nakajimára fog összpontosulni a hazai szurkolók nyomása a hétvégi Japán Nagydíjon, és a Williams újonca nem rejtette véka alá, hogy nehezen birkózik meg az elvárásokkal. "Nagyon izgatottan várom a hazai versenyemet, hiszen három év után először fogok Fujiban vezetni" - fogalmazott a 23 esztendős versenyző. - "Az F-3-ban ez volt a hazai pályám, mivel egy éven át a környéken laktam. Nagyon jó érzés visszatérni, ráadásul először vezetek majd itt forma-1-es autót, amit már alig várok. Úgy érzem, nagy elvárásokat támasztanak majd felém a szurkolók, mivel én vagyon a mezőny egyetlen japán versenyzője, ezért kissé idegesen készülök a futamra. A hangulat azonban kiváló lesz, megpróbálok majd lazítani, élvezni a hétvégét, és remélhetőleg szerzek majd néhány pontot." Nakajima eddig öt alkalommal végzett az első nyolcban az idén, így 9 pontjával a tabella 15. helyén áll, Szingapúr előtt azonban csak egy ponttal volt lemaradva az ott dobogóra álló csapattársától, Nico Rosbergtől.

2008.10.07
- B -

 

Nakajima marad Rosberg csapattársa a Williams-nél

Nico Rosberg mellett jövőre is Kazuki Nakajima vezetheti a Williams versenyautóját - jelentette be szerda éjjel a grove-i istálló. A 25 éves japán nem titkoltan a motorszállító Toyota révén került a nagy múltú csapathoz, de eddigi 16 nagydíján nem vallott szégyent. Ötször intették le az első nyolcban, és összesen kilenc pontot gyűjtött.

2008.10.02
- B -

Itt a Fingapúri Nagydíjnak tisztelgő 14. szám!!!
2008. szeptember 28.

Itt a hosszú ideje készülődő, de legalább hanyatló minőségű 13. vészjósló szám!!!
2008. június 28.

Itt 2008 második száma!!! Különszám Jutka néninek!!!!
2008. március 31.

Nakajima minden futamon pontot szerezne

A Williams japán pilótája, Kazuki Nakajima az eredményes téli teszteken felbuzdulva úgy érzi, képes lehet rá, hogy első teljes szezonjában mind a 18 futamot pontszerző helyen fejezze be. Noha a tavalyi évad során ez a mezőny egyik tagjának sem sikerült, a 23 éves versenyző szerint abban az esetben, ha a grove-i istálló az eddigi ütemben fejlődik, akár még a győzelem sem elképzelhetetlen. "Az a célom, hogy minden versenyen pontszerző legyek. Természetesen ez nem lesz könnyű, de ha megragadom az esélyeimet, akkor azoknak minden alkalommal a pontszerzők közé kell vezetniük engem. Csapatként még közbejöhet néhány hiba, de győzelemre és dobogóra vágyunk. Az hogy ezt elérjük-e, az azon múlik, hogy a szezon során mennyit fejlődik a csapat és mennyit én" - mondta Nakajima újságíróknak Tokióban.

2008.03.09
- B -

A Williams újonca, Kazuki Nakajima volt a leggyorsabb a barcelonai teszt csütörtöki zárónapján A japán versenyző a két McLarent előzte meg. A barcelonai gyakorlás harmadik, egyben utolsó napjára elvonultak az esőfelhők a Circuit de Catalunya felől, így a pályán tesztelő hat istálló megkezdhette, este pedig be is fejezhette az érdemi munkát. A legjobb köridőt szoros csatában a Williams újonca, Kazuki Nakajima könyvelhette el. A japán mindössze 0.032 másodperccel előzte meg Heikki Kovalainen McLarenjét. Nakajima csak a késő délutáni órákban vette át Nico Hülkenberg helyét az egyik FW30 volánjánál, míg Nico Rosberg az egész napot a pályán töltötte, és egy problémamentes versenyszimulációt követően az 5. helyre kormányozta a Williamst.

2008. február 21.
-B -

SZENZÁCIJÓ!
Nakajima a McLareneket előzte meg Barcelonában

2008 első száma!!!
2008. február 18..

Ropogósh hír!

"Jó éjszakát kívánok, a világbajnokságnak már most vége, pedig még el sem kezdődött." - mondta Jarno Trulli, aki valószínű Kazuki istenünk remeklésére célzott.

A héten pedig jön a fantasztikusan lehengerlő szezonnyitó számunk!

2008. február 13.
-B -

Most kaptuk!

A williamses Kazuki Nakajima a csütörtöki tesztnapon a negyedik leggyorsabb időt autózta a jerezi teszten, de a gárda társtulajdonosa, Patrick Head mindenkit óvva intett a hurráoptimizmustól. A TRK® szerkesztősége szerint pedig igen is van létjogosultsága a hurráoptimizmusnak! Mi csak tudjuk!

2008. január 25.
- B -

Frissh!

Most kaptuk a hírt: ´Rubensz Báricselló fejét elöntötte a vak indulat, miután elolvasta a TRK® legfrissebb számát. A pilóta annyira hiányolta magát az minőségi elemzéseket közlő szakviláglapból, hogy nem tudta féken tartani dühét barátja, Massza esküvőjén. A brazil versenyző ugyanis megütötte az egyik helyi tv-csatorna operatőrét.´ Az igazgatóság értesülései szerint azért az operatőrön vezette le indulatgait a roppant sikeres idényt zárt Baricselló, mert az nem akarta egész este őt filmezni.

2007.december 3.
- D -

Klubtársak, Fanyűvők, Tohonyák!

Örüljünk együtt egykori igazgatótársam üdvözlő sorainak:

Aggyisten!

Olvasva a döbbenetes TRK® legújabb és egyben legmagávalragadóbb számát odáig fajultam, hogy papírra vetem gondolataim eme polgárpukkasztó ízléstelen kihaénnem csőcselék ellen, mely továbbra sem hagyja abba a szebbnapokat is megélt Takagi ejtsd Takadzsi (vagy ahogy akarod, haggyá békén) rekreációját. Jelen elemzésem tárgyának egyébként annyi köze van a F1-hez, mint ide a Pápa Uj Gineája.

Csak annyit akarok mondani Takagiról és az Ő tehetségéről, hogy krumplistésztából nem lehet rízsfelfujtat csinyáni. Hogy mit akarok ezzel mondani? Tuggya a franc. De a lényeg az, hogy ami lényegtelen, az nem lényeges. Ezzel a gondolattal zárom is jelen levelem, melyet minden különösebb ok és okozat nélkül, de küldök. Fogaggyisten.

2007.november 23.
- Snow -

Itt a szezonzáró, jubileumi tizedik szám!!!
2007.november 23.

Itt a betonszaggató kilencedik szám!!!
2007.október 8.

Itt a bomlasztó nyolcadik szám!!!
2007.augusztus 18.

Itt a fantasztikus hetedik szám!!!
2007.július 25.

Megjelent a veseszaggató hatodik szám!!!
2007. május 21.

Megjelent az ötödik szám!!!
2007. március 25.

Itt a várva várt negyedik szám!!!
2007. február 10.

Klubtársak, Fanyűvők, Tohonyák!

Következő, agyonvágott számunkban bemutatkozik utazó helyszíni szakíró tudósítónk egy röpke esszével a Forma 1-es repülő csinn-bumm cirkuszban követett íratlan-írott illemtani szabályokról (pl. szabad-e verseny közben a box utcában pummantani, avagy ez elvtelen előnyszerzést jelent, amit a FIA (ki fia?) nem tolerál). Vagy torelál.

 

2007.január 17.
- D -

Itt a harmadik, karácsonyi különszám!!!
2006. december 22.

Itt az új második szám!!!
2006. december 11.

Itt az új első szám!!!
2006. november 27.

Klubtársak, Fanyűvők, Tohonyák!

Jövő héten megjelenik az évek óta a Magyarországnál is mélyebb morális válságban rohadó méltán neves világlap, a legújabb TRK® mégújabb száma! A minőség a megszokottnál is silányabb lesz, a tartalom pedig még ezt is túlszárnyalja! Az igazgatóság teljes erejével küzdött, hogy a sokéves átlagát is sikerüljön betyárosan alulmúlnia (Almúnia, az egy biztos, de biztos?). Úgy értékeljük, hogy kitűzött céljainkat valami fantasztikus biztonsággal, amolyan látnoki önbizalomgerjedelemmel telve sikerült még a prognosztizálható legnagyobb bizonyosságnál is jobb közelítéssel totálisan ledönteni.

Brávó!      


2006. november24.
- D -

Üdvözöljük minden kedves régi és új TRK® olvasónkat!

7 év telt azóta, hogy megjelentek szenzációs világlapunk első számának fénymásolt példányai (tömegesen nyomattuk őket, 50-100 db-ot kéthetente) a pécsi Közgáz folyosóin. Ez alatt a 7 év alatt nagyon sok minden történt, egyvalami azonban változatlan maradt: nagyszerű TAKAGINK töretlen tisztelete és szeretete!!! E tisztelet jegyében fogant meg az ötlet, hogy az egykor fekete-fehérben fénymásolt - ma már legendás - számokat tegyük fel az információs szupersztrádára is. Ezeket a klasszikus számok menüpont alatt olvashatjátok. Ha már feltettük e régi klasszikusokat, jött az ötlet, hogy friss számokkal is öregbíthetjük kicsiny klubbunk hírnevét! Ezeket magától (én tőlem???) értetődően az új számok menüpont alatt fogjátok találni.
 

Köszönet és üdvözlet SNOW egykori alapító/igazgatótársamnak és Dzsepettónak!!!
Rohadásh!

2006. november 18.
- Bozontosh (B) -


Hát, na!


2006. november 18.
- Dzsepettó (D) -